De zombietrein – Edward van de Vendel

Lief, ontroerend, stout, grappig, leuk: in stripgedichtvorm is poëzie onweerstaanbaar! De zombietrein van Edward van de Vendel en Floor de Goede zit vol fantasie en verrassende gedachtenkronkels. Het bevat toegankelijke poëzie in stripvorm.

Gedichten over treinen met spoken, krimpende meesters en juffen, kieren waardoor je een boek binnen kunt sluipen en vuurwerk van bloemen: voor de derde keer bundelden dichter Edward van de Vendel en striptekenaar Floor de Goede hun krachten en maakten ze samen een gloednieuwe bundel vol humor, ontroering en ernst.

Gedichten om eindeloos te lezen en te bekijken.

Titel: De zombietrein
Auteur: Edward van de Vendel
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045119564
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Ik ben bij de dinosaurussen geweest – Edward van de Vendel
Lees ook:Poëzieweek: Vis – Edward van de Vendel
Lees ook:Moeyaert genomineerd voor 2e bundel
Lees ook:Ik juich voor jou – Edward van den Vendel en Wolf Erlbruchs
Lees ook:Sofie en de dolfijnen – Edward van de Vendel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>