Stout, stouter, stoutst

Stout, stouter, stoutst!: ondeugende versjes en verhalen, samengesteld door Jacques Vriens.

Een heerlijke voorleesbundel boordevol verhaaltjes en gedichtjes van de bekendste schrijvers en illustratoren. Over belletje trekken en straf krijgen, over ruziemaken en kappertje spelen, over vieze woorden zeggen en in bomen klimmen. En natuurlijk ook over al die dingen die misschien goed bedoeld waren, maar helemaal verkeerd uitpakten…

Met bijdragen van Annie M.G. Schmidt, Hans Dorrestijn, Miep Diekmann, Joke van Leeuwen, Paul Biegel en vele anderen. Geïllustreerd door o.a. Harrie Geelen, Thé Tjong-King, Philip Hopman en Fiep Westendorp.

Auteur: Samengesteld door Jacques Vriens
Illustrator: Annet Schaap
Leeftijdsadvies: 4+
Aantal pagina’s: 128

Lees ook:Tip van de week: Stout, stouter, stoutst
Lees ook:Apenkooien en propjes gooien
Lees ook:De schrijversneus van Sjoerd Kuyper
Lees ook:Voor iedereen die gek is op ‘Ridders, dino’s en piraten!’
Lees ook:Kinderboekenschrijfster Miep Diekmann overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>