Welke superkracht zou jij willen hebben? – Annelies Fontijne

Q&A-boeken zijn enorm populair. Nu is er ook een vragenboek voor jou! In Welke superkracht zou jij willen hebben? En andere vragen waar alleen jij het antwoord op weet van Annelies Fontijne staan de grappigste en bijzonderste vragen voor kinderen. Met veel vrolijke illustraties van Marloes de Vries.

In dit boek geef jij met plezier antwoord op alle vragen. Allerlei soorten vragen komen aan bod. Van “Wat zou je het liefst aan je ouders veranderen?’ tot “Stel dat je een binnengluurmachine hebt, bij wie wil je dan binnen kijken?’

De vragen zijn getest op heel veel verschillende kinderen, en de honderd leukste en bijzonderste vind je in dit boek. Honderd vragen waar alleen jíj het juiste antwoord op weet!

En natuurlijk kun je het ook samen doen met je vrienden, broertje of zusje. Eens kijken of zij net zulke leuke antwoorden hebben ingevuld als jij!

Titel: Welke superkracht zou jij willen hebben?
Auteur: Annelies Fontijne
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024578986
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Kinderboeken Nieuw A’dam naar Gottmer
Lees ook:Dus jij en mama hebben het gedaan?! – Katharina von der Gathen
Lees ook:Wauw, zit dat zo?
Lees ook:De hoogste berg, de diepste zee – Page Tsou
Lees ook:Hoeveel papier gaat er in een boom? – Bas van Lier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>