Vossenstreken – Danny De Vos

Vossenstreken is een prachtig vormgegeven boek van Danny De Vos met vlot geschreven verhalen op basis van wetenschappelijke feiten.

Mensen die de beest uithangen, het gebeurt. Maar het omgekeerde, bestaat dat ook? Dieren die rare streken uithalen, net zoals wij? Die liegen, pesten en stelen? Of gewoon ongegeneerd in hun neus peuteren?

Ik heb ze gevonden, in alle delen van de wereld én in mijn eigen tuin. Na het lezen van dit non-fictieboek van Danny De Vos en Arnold Hovart bekijk je dierlijk gedrag voor altijd door een andere bril!

Titel: Vossenstreken
Auteur: Danny De Vos
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 9789461317476
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Hoe praat ik met mijn paard? – Andrea & Markus Eschbach
Lees ook:Mijn tuin… – Hector Dexet
Lees ook:Doolhof zoekboek: Mijn wereld – Caroline Selmes
Lees ook:Varkentje Valentijn en andere verhalen – Arnold Lobel
Lees ook:Mijn schuifboekje 3 – Nathalie Choux

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>