Hoe werkt een stad? – James Gulliver Hancock & Jen Feroze

Hoe werkt een stad? van binnen, buiten en onder de grond. Met flapjes om alle details te ontdekken! is een adembenemend mooi uitklap-/flapjesboek. Topkwaliteit in woord en beeld in samenwerking met Lonely Planet!

Van de diepste krochten van het riool tot de toppen van wolkenkrabbers – ieder aspect van een stad komt aan bod in dit oogstrelende uitklapboek op groot formaat. Kinderen kunnen de pagina’s geheel uitklappen en de vele flapjes ontdekken.

Stap voor stap ervaren ze op die manier wat er zich allemaal afspeelt onder hun voeten en boven hun hoofden. Zo ontdekken ze een stad die ze nog nooit hebben gezien… Met eindeloos veel flapjes om te ontdekken! Een inspiratie om nieuwsgierig te zijn en te blijven…

Titel: Hoe werkt een stad?
Auteur: James Gulliver Hancock & Jen Feroze
Uitgeverij: Lonely Planet Junior
ISBN: 9789000355976
Voor kinderen tot en met 12 jaar.

Lees ook:Leven als een astronaut – Mark Brake
Lees ook:Natte voeten (Klimaatjes 1) – Judith Koppens & Andy Engel
Lees ook:Vroeger en nu: stad & thuis – Eva Oburkova
Lees ook:Een onzeker licht (The Darkest Minds-trilogie 3) – Alexandra Bracken
Lees ook:Een circus vol tegenstellingen – Lee Singh

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>