Fille folle – Ilona Lodewijckx

Fille folle van Ilona Lodewijckx is een boek over alles wat we vandaag als meisjes moeten weten (of toch bijna). ’Fille Folle’ is een Vlaams online magazine voor meiden tussen de 13 en 17 jaar, en biedt een alternatief voor bladen waarin de focus ligt op uiterlijk en relaties, want de makers geloven in girlpower en diversiteit.

NO NONSENSE. GEEN TABOES. BAM, jij hebt een heuse brok girlpower in je handen. Maar waar gaat dit boek over? Hoe een vrouwenlijf verandert tijdens onze puberteit en hoe we zelf iets moois kunnen maken van een wereld die niet altijd even fraai is.

Hoe we als jonge meisjes ons eigen lijf graag kunnen leren zien en niet alleen elkaars maar vooral onze eigen beste vriendin worden. Hoe liefde en seks nu eigenlijk in elkaar zitten – zonder de cliché romcom-toer op te gaan – en dat menstrueren en masturberen echt doodnormaal is.

Hoe we ons leven als tiener heus niet op een rijtje hoeven te hebben en dat we allemaal weleens per ongeluk mama zeggen tegen een wildvreemde. En meer, véél meer. En dat allemaal in tien simpele hoofdstukken. De tien vuistregels van een Fille Folle. Happy reading! fillefollemagazine.com

Titel: Fille folle
Auteur: Ilona Lodewijckx
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 9789461317421
Voor meiden vanaf 12 jaar.

Lees ook:Mijn lieve vergeetopa – Ilona Lammertink
Lees ook:Zoek het uit! Het Klokhuisboek over onderzoek – Edda Heinsman
Lees ook:Het Boekenbos kraak de code – Hieke van der Werff
Lees ook:Het complete glamourboek voor hippe meiden – Sally Jeffrie
Lees ook:Meidenvoetbal in 14 verhalen – Martine Prange & Martijn Oosterbaan (Red.)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>