Het dinosaurusboek van A tot Z – Dustin Growick & Darren Naish

Een kleurrijk dinosaurus-spektakel! Het dinosaurusboek van A tot Z van Dustin Growick en Darren Naish bevat alles wat je altijd al over dino’s wilde weten. Het is een kleurrijk, leerzaam en stoer boek met gedetailleerde informatie over grootte, botten, tanden, dieet, pantser en gewicht.

Een visueel woordenboek met een kleurrijke parade van de meest opwindende dinosaurussen die ooit geleefd hebben. Van Abelisaurus tot Zizhongosaurus. Duik in deze wereld en ontdek de grootste, kleinste en snelste dinosaurus.

De dino’s marcheren op alfabetische volgorde over elke spread en worden afgebeeld op schaal. Kinderen kunnen leren hoe ze de namen moeten uitspreken, de betekenis achter de namen ontdekken en van alles leren over de verschillende vormen, maten en wat ze aten. Het boek bevat ook spreads over andere prehistorische dieren, van zeedieren tot vliegende reptielen.

Titel: Het dinosaurusboek van A tot Z
Auteur: Dustin Growick & Darren Naish
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000359110
Voor kinderen tot en met 12 jaar.

Lees ook:Cirque du Freak in de bioscoop
Lees ook:Ik hou van dino’s – Roger Priddy
Lees ook:Trailer: Cirque du Freak – The Vampire’s Assistant
Lees ook:Joris puzzelt een dino – Harmen van Straaten
Lees ook:Horowitz en Shan kruisen de degens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>