Feestje in mijn hoofd – Stine Jensen

Dé auteur van toegankelijke filosofieboeken is Zilveren Griffel-winnares Stine Jensen. Haar nieuwste boek voor kinderen heet Feestje in mijn hoofd en bevat betoverende illustraties van Karst-Janneke Rogaar.

In Feestje in mijn hoofd probeert Stine Jensen samen met haar lezers antwoord te geven op de vraag ‘Wat is geluk?’. Aan de hand van verschillende thema’s en bekende voorbeelden laat ze je nadenken over zaken waarbij je anders niet snel stil zou staan. Ze onderzoekt de rol die geld en schoonheid spelen bij het creëren van geluk en laat zien hoe er door de jaren heen over geluk gedacht werd.

Filosofen als Aristoteles en Schopenhauer komen langs, maar ook bekende artiesten van nu. Jensen laat zien dat filosoferen leuk is en dat het goed is om na te denken over wat jou nu echt gelukkig maakt.

Titel: Feestje in mijn hoofd
Auteur: Stine Jensen
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020622164
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Alles wat ik voel: Het grote emotieboek – Stine Jensen
Lees ook:Lieve Stine, weet jij het? – Stine Jensen
Lees ook:Een box vol emoties – Stine Jensen
Lees ook:Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum – Benjamin Alire Sáenz
Lees ook:Is nergens ergens? – Iris van der Graaf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>