50 (te) gekke dingen die dieren doen – Carles Ballesteros

50 (te) gekke dingen die dieren doen van Charles Ballesteros is een boek vol grappige en opmerkelijke weetjes over dieren. Wist je bijvoorbeeld dat een stinkdier ondersteboven plast en dat je een hond herkent aan zijn neusafdruk?

Dit zijn twee voorbeelden van de maar liefst vijftig feiten en weetjes die in dit vrolijke boek staan. De beschrijving van de grappige gewoontes van dieren laat zien hoe wonderlijk én vernuftig de natuur in elkaar zit. Populaire wetenschap voor kinderen van 4-11 jaar! Met cartooneske tekeningen en korte, leuke teksten – zo aansprekend dat ook oudere kinderen en (groot)ouders willen meelezen.

Titel: 50 (te) gekke dingen die dieren doen
Auteur: Carles Ballesteros
Uitgeverij: Kosmos
ISBN: 9789021565927
Voor kinderen van 4 tot 11 jaar.

Lees ook:Het supercoole boek met coole weetjes over dieren – Adam Frost
Lees ook:100 waanzinnige weetjes over wetenschap – Alex Frith & Minna Lacey
Lees ook:Wat zou jij doen? – Kristel van den Brink
Lees ook:Het leuke weetjes stripboek – Philip Ardagh
Lees ook:Een dier in het bos – Liesbeth Van Bogaert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>