Guinness World Records 2018

De sensatie voor jong en oud: de nieuwe editie van Guinness World Records. In Guinness World Records 2018 vind je meer dan 3.000 nieuwe records en meer dan 1.000 nieuwe foto’s, talloze grensverleggende records en duizelingwekkende prestaties.

Maak kennis met de meest verbluffende records en illustere recordhouders, en ontdek hoe zij de top bereikten. Nieuw in deze editie: records in de ruimte, speelgoedrecords zoals de grootste mammoet van mammoet-Lego, de jongste schaakgrootmeester en vergelijkende records zoals de grootste en kleinste vogel.

Titel: Guinness World Records 2018
Auteur: Guinness World Record
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026143519
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Guinness World Records 2017
Lees ook:Guinness World Records 2016
Lees ook:Guinness World Records 2018 Gamerseditie
Lees ook:Wereld Voetbal Recordboek 2018 – Keir Radnedge
Lees ook:Wat moet ik met een mammoet? (Rode reeks 4) – Geronimo Stilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>