Meidenvoetbal – Vivianne Miedema

Deze zomer zal het Europees Kampioenschap voor vrouwen (WEURO) van 16 juli tot 6 augustus in Nederland plaatsvinden. Leer nu alle tips en trucs van Oranje-spits Vivianne Miedema!

Vivianne Miedema is de veelscorende spits van het Nederlands vrouwenelftal. Als van jongs af aan staat zij op het voetbalveld en met succes. Op haar 15e speelde zij – als jongste speelster ooit – haar eerste wedstrijd in de Nederlandse eredivisie en op haar 17e tekende Miedema een contract bij FC Bayern München.

In haar non-fictieboek Meidenvoetbal gaat Miedema in op alle aspecten die voetbal zo leuk maken en geeft zij tips en deelt ze haar ervaringen op en om het veld.

Wat is de top-10 trucjes van Vivanne? Hoe houd je een balletje hoog? Welke oefeningen zijn geschikt als warming-up? Schiet je de bal met de wreef of zijkant? Hoe word je nog beter? Hoet gaat het als je op topniveau speelt? Wie spelen er in het Nederlands vrouwenelftal? etc.

Gelardeerd met vele (actie)foto’s, antwoorden op vragen van Vivianne’s fans, oefeningen om nog beter te worden en persoonlijke verhalen van Vivianne is Meidenvoetbal een boek dat in de boekenkast van iedere voetbalfan hoort.

Titel: Meidenvoetbal
Auteur: Vivianne Miedema
Uitgeverij: Karakter
ISBN: 9789045215525
Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Lees ook:Balletje diep (Voetbalgekke meiden 3) – Barbara Scholten
Lees ook:Meidenvoetbal in 14 verhalen – Martine Prange & Martijn Oosterbaan (Red.)
Lees ook:Onderschept (FC De Madonna’s 1) – Gerard van Gemert & Rick Meijer
Lees ook:Het grote wiskundeboek – Carol Vorderman
Lees ook:ADV: Laat je kind niet vallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>