Eerste woordenboek voor kinderen

Een eerste woordenboek voor kinderen: eenvoudig, praktisch en altijd leuk! Grappige tekeningetjes verduidelijken de definities, werkwoorden worden aangeduid met verbuigingen en zelfstandige naamwoorden met een meervoud.

Dit boek werd speciaal samengesteld voor kinderen vanaf 7 jaar. Zodra ze voldoende kunnen lezen, kunnen ze er zelfstandig mee aan de slag. Zo leren ze woorden alfabetisch opzoeken en vergroten ze op een speelse manier hun woordenschat.

Een boek met meer dan 1500 woorden, met korte en duidelijke definities. Moeilijkere betekenissen worden verduidelijkt met eenvoudige voorbeeldzinnen en de kleurrijke illustraties maken het boek speels en aantrekkelijk.

Titel: Eerste woordenboek voor kinderen
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044741896
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Het eerste woordenboek van Sophie – Dawn Sirett
Lees ook:Nieuw woordenboek: van betekenis naar woord
Lees ook:Roald Dahl Woordenboek
Lees ook:Van Dale woordenboek zonder woorden
Lees ook:Klassieker: De eerste duizend woorden – Heather Amery & Stephen Cartwright

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>