Aardbevingen – Pimm van Hest

Wil je alles weten over aardbevingen? In dit boek vind je de antwoorden op al je vragen. Hoe ziet onze aarde er aan de binnenkant uit? Hoe ontstaat een aardbeving? En wat moet je doen als de aarde trilt en beeft? Is het gevaarlijk?

Je vindt in dit boek een leerrijk stripverhaal, een leuk versje, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt. Aardbevingen is een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 6 jaar over wow-elementen in de wereld, namelijk aardbevingen.

Willewete… dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en het leven nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.

Titel: Aardbevingen 
Serie: Willewete
Auteur: Pimm van Hest
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044829099
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:De Grieken – Suzan Boshouwers
Lees ook:Zo werkt mijn lichaam – Pierre Winters
Lees ook:Water – Suzan Boshouwers
Lees ook:Spelen in de wereld – Reina Ollivier
Lees ook:De post – Netty van Kaathoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>