World of Wanderlust – Brooke Saward

Waar moet je echt een keertje naartoe? Waar kun je het beste in je eentje reizen? Van kledingtips voor op vliegvelden tot regels voor roadtrips: professioneel reiziger en blogger Brooke Saward vertelt ons precies waar we heen moeten, wat we daar kunnen doen en hoe we dat te gekke vakantiegevoel krijgen, waar je ook bent.

World of Wanderlust staat vol prachtige foto’s die de reislust meteen bij je aanwakkeren en neemt je mee naar plekken als Parijs, New York en Londen. Dit is hét boek dat je zal inspireren om van elke dag een avontuur te maken.

Titel: World of Wanderlust
Auteur: Brooke Saward
Uitgeverij: Blossom Books
ISBN: 9789020678789
Voor Young Adults.

Lees ook:Bookstagram Cards – Sandra van Mook & Caroline Cracco
Lees ook:Guinness World Records 2017
Lees ook:Guinness World Records 2018
Lees ook:Nieuwe uitgave: De hemel begint bij je voeten – Jandy Nelson
Lees ook:Celebrate – Lauren Conrad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>