Bookstagram Cards – Sandra van Mook & Caroline Cracco

Bookstagram is booming! Foto’s van boeken die je aan het lezen bent, gaat lezen, mooi vindt, wilt hebben, enzovoort. En niet zomaar foto’s: alles wordt uit de kast gehaald om het perfécte plaatje te schieten.

Met deze Bookstagram Cards wordt dat nog makkelijker! Geen onderschriften meer nodig, maar meteen een boodschap overbrengen in de foto! Vet handig! In het doosje zitten 26 grote kaartjes, 12 kleine kaartjes en een wijzerspelletje dat je helpt te bepalen welk boek je moet gaan lezen.

Titel: Bookstagram Cards
Auteur: Sandra van Mook & Caroline Cracco
Uitgeverij: Blossom Books
Link: www.spreadthebooklove.nl/nl/bookstagram-cards.html
Voor Young Adults.

Lees ook:Mijn eerste doeboek – An Debaene & Marieke Claessens
Lees ook:Ben je bang in het bos, Grote Wolf? – Jan De Kinder
Lees ook:Filmeditie De brief voor de koning
Lees ook:Mama kwijt! Chris Haughton
Lees ook:Hier komen de Vikingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>