Hoe word je een GameMeneer – GameMeneer

Hoe word je een GameMeneer is hét boek voor alle fans van GameMeneer, één van de grootste Nederlandse YouTube-sterren. Don, alias GameMeneer, plaatst dagelijks een gaming video op zijn kanaal op YouTube, dat inmiddels al honderdduizenden abonnees heeft.

Hoe word je een GameMeneer? Leuk dat je het vraagt! Je groeit op met twee broers die jou vooral laten toekijken terwijl zij gamen, je gaat later fanatiek gamen met vrienden, je doet je eerste beroerde pogingen om filmpjes te maken, je pakt de kansen die op je pad komen en zet door als het tegenzit. Zo word je GameMeneer.

In dit boek vertelt Don over de games die hij graag speelt, YouTubers die hij grappig en inspirerend vind en geeft hij tips en tricks om zelf succesvol te worden op YouTube. En je ontdekt hoe ‘Kaa, ik ben een meeuw’ is ontstaan en wat er gebeurt als Don GameMeneer interviewt of andersom.

Titel: Hoe word je een GameMeneer
Auteur: GameMeneer
Uitgeverij: Lev.
ISBN: 9789400508668
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Niet wat jij denkt – Jiami
Lees ook:My Way – Monica Geuze
Lees ook:Lucy Lotje: Ramp online (Vlogvriendinnen 1) – Emma Moss
Lees ook:Paardenpraat – Britt Dekker & Esra de Ruiter
Lees ook:Recensie Weblog van een Bijna-Brugger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>