Star Wars locaties: een compleet overzicht – Jason Fry

Star Wars locaties is een compleet overzicht met meer dan 50 full-colour dwarsdoorsnedes, ongelooflijk artwork en 3D kaarten, en geeft een fascinerende kijk in de ongelofelijke werelden en locaties van een sterrenstelsel ver, ver weg…

Van de torenhoge wolkenkrabbers van Coruscant tot de angstaanjagende technologie van de Death Star; ontdek in verbazingwekkend detail de vele werelden, bases, steden, landschappen en veldslagen van Star Wars en ontdek hoe deze ontzagwekkende kunstwerken zijn gemaakt.

Titel: Star Wars locaties – een compleet overzicht
Auteur: Jason Fry
Uitgeverij: Meis & Maas
ISBN: 9789030502944
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Star Wars The Force Awakens: De voertuigen ontleed – Jason Fry
Lees ook:Ultimate Star Wars – Patricia Barr e.a.
Lees ook:LEGO Star Wars: Bouw je eigen avontuur
Lees ook:Star Wars: alles wat je moet weten en nog veel meer
Lees ook:LEGO Star Wars: Kies jouw kant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>