Wie heeft wat bedacht?

Van de pizza tot de paperclip, van elastiekjes tot mp3, van zoenen tot oorlog: alles over grappige en serieuze, toevallige en geplande uitvindingen. Wie heeft wat bedacht? geschreven door Hartog & Hartog.

In dit boek beschrijven Hartog en Hartog zowel dingen die ontdekt zijn, als dingen die uitgevonden zijn, als dingen die gewoonweg ontstaan. Want niet alles wordt uitgevonden. Sommige dingen bestonden altijd al, maar werden ontdekt, zoals elektriciteit. Andere dingen ontstaan gewoon. Wie bedenkt nu dat je gaat zoenen? Of oorlog voeren? Op de een of andere manier begint iemand er gewoon mee. Dit grappige boek staat vol interessante uitvindingen en feitjes.

Bij dit boek hoort ook de website www.wieheeftwatbedacht.nl, voor meer updates en misschien wel nieuwe uitvindingen.

Aantal pagina’s: 144

Lees ook:Mag je zeggen wat je vindt? – Aby & Sander Hartog
Lees ook:Schorre zeehonden en flodderwinden – Bas van Lier
Lees ook:Zo werkt dat. Verbluffende uitvindingen – Malgorzata Mycielska
Lees ook:Opmerkelijke uitvindingen – Marit Törnqvist
Lees ook:Stijn, uitvinder zet een tent op – René van der Velde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>