Diere-liere-liedjes – Elle van Lieshout & Erik van Os

Diere-liere-liedjes is een boek van Elle van Lieshout en Erik van Os vol met veertien vrolijke nieuwe dierenliedjes voor elke peuter en kleuter die zo in het rijtje kinderliedjesklassiekers kunnen worden geplaatst.

Eenvoudig van taal, verrassend van stijl en licht van toon: ieder kind en iedere volwassene zingen ze binnen de kortste keren uit volle borst mee. Met de tekst van het boek als uitgangspunt heeft Lot van Os (jawel, hun zoon) als afzonderlijk project een cd gemaakt.

Hij maakte al eerder grijsgedraaide muziek bij verschillende Prentenboeken van het Jaar, waaronder De Kleine WalvisKrrrr… okodil! en Mama kwijt. Hij bereikte dit jaar met zijn band PS en zo is het leven de finale van het vermaarde Leids Cabaret Festival en maakt op dit moment een tour langs de Nederlandse theaters.

Gouden Penseel-winnares Alice Hoogstad zet in haar aantrekkelijke, kleurige stijl alle dieren neer die bezongen worden: een duizendpoot met duizend schaatsen en een zwembroek aan, een koe die gras verkoopt en een pinguïn die genoeg heeft van zijn zwart-witte kleren.

Titel: Diere-liere-liedjes
Auteur: Elle van Lieshout & Erik van Os
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047708919
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:En hoe komt toch een Olifant aan al die kilo’s grijs? Elle van Lieshout en Erik van Os
Lees ook:Niets liever dan jij – Erik van Os & Elle van Lieshout
Lees ook:De verdwaalde radeizigers – Erik van Os & Elle van Lieshout
Lees ook:Kees van Dijk – Elle van Lieshout & Erik van Os
Lees ook:Een dik jaar Julia en Ot – Elle van Lieshout & Erik van Os

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>