Het grote Dierendorpje boek – Gitte Spee

Het grote Dierendorpje boek is een dik boek vol liedjes, voorleesverhalen en tekeningen. De verhalen zijn verdeeld in korte hoofdstukjes, geschikt om elke avond een stukje uit voor te lezen!

Dierendorpje is een warm, lief, kleurrijk dorpje. De dieren beleven vrolijke en spannende avonturen, waarin kinderen zich kunnen herkennen. Zo durft Beer niet alleen te slapen, wordt Olifant gepest en verliest Krokodil een tand.

Schaap gaat op vakantie en krijgt heimwee naar haar eigen, witte huisje, maar mist vooral al haar vrienden. Er gebeurt nog veel meer in het vriendelijke dorp!

Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee hebben met veel plezier en toewijding de verhalen en versjes geschreven. Kim-Lian zingt de liedjes. Op YouTube zijn ze allemaal te beluisteren bij animaties van de tekeningen, maar ze zijn ook te horen via Spotify en Apple Music.

Titel: Het grote Dierendorpje boek
Auteur: Gitte Spee
Uitgeverij: Memphis Belle
ISBN: 9789463130806
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Er was eens… – Gitte Spee
Lees ook:Er was eens een vosje…… Gitte Spee
Lees ook:Aap & Mol in het Rijksmuseum – Gitte Spee
Lees ook:Aap & Mol in het paleis (Gouden Boekje) – Gitte Spee
Lees ook:Een droomjaar met Rosa de rozenfee – Gitte Spee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>