Duizend dromen (Boek + CD) – Sesamstraat

40 jaar Sesamstraat op de televisie in Nederland… Dat betekent een schat aan afleveringen, verhalen en liedjes. Duizend dromen bevat 33 nieuwe liedjes uit de televisieserie met muziek van Henny Vrienten.

Al vele jaren maakt Henny Vrienten de muziek bij de teksten van liedjes die er geschreven worden door een heel arsenaal aan fantastische schrijvers. Al die toegankelijke liedjes, die ook allemaal echt ergens over gaan, worden dan weer gezongen door onze eigen Pino, Ieniemienie, Tommie, Meneer Aart, Lot en Frank!

Titel: Duizend dromen
Auteur: Sesamstraat
Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047621546
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Sesamstraat: Klassieke Kinderliedjes (Boek + DVD)
Lees ook:Sesamstraat: Dierendingen
Lees ook:Zachtjes gaan de paardenvoetjes met CD – Noëlle Smit en Ageeth de Haan
Lees ook:O, zingen ze dat! Bijt-ie in je bil!
Lees ook:De mooiste wiegeliedjes van hier en elders – Esmé Bos & Bart Voet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>