In een blauwgeruite kiel (mét CD) – Mies van Hout

Ideaal voor de zomer! Lekker buiten in de zon, of in de auto op weg naar vakantie: wegdromen op de deining van de prenten van Mies van Hout en meezingen met de cd. Nu – net als alle andere Mies van Hout-liedjesboeken – eindelijk in onverwoestbare kartoneditie. 

Wie kent ze niet? ‘Daar was laatste een meisje loos’. ‘Alles in de wind’. ‘Schuitje varen’. En nog negen andere liedjes waarin je de wind hoort waaien, de zeilen hoort klapperen en je de zilte zee ruikt.

Titel: In een blauwgeruite kiel
Auteur: Mies van Hout
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047707813
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Verrassing – Mies van Hout
Lees ook:Vrolijk (Maxi-kartoneditie) – Mies van Hout
Lees ook:Speeltuin – Mies van Hout (Prentenboek Kinderboekenweek 2015)
Lees ook:Daar buiten loopt een schaap – Mies van Hout
Lees ook:Leespluim voor ‘Daarbuiten loopt een schaap’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>