Double me, double you – Gonneke Huizing

In Double me, double you, een boek gebaseerd op de belevenissen van de winnaressen van het Junior Songfestival 2013, leef je mee met alle ups en downs van Sanne en Myla op weg naar de spannende internationale finale.

De elfjarige Sanne en Myla hebben het Junior Songfestival gewonnen en zijn uitzinnig van vreugde. Over een kleine twee maanden mogen zij Nederland vertegenwoordigen op het internationale Junior Songfestival.

‘En de twaalf punten gaan naar…Sanne en Myla.’ Myla vliegt overeind en trekt haar tweelingzusje mee. Ze kunnen het nauwelijks geloven. ‘We hebben gewonnen!’ gilt Myla. ‘Gewonnen!’ De meiden springen overeind. Ze omhelzen elkaar en worden omhelsd door de andere finalisten. Het is één grote gillende, lachende en dansende bende op het podium. En dan zingt de tweeling voor de tweede keer die avond hun lied. Hun winnende lied!

Dat hadden ze niet kunnen dromen toen ze hun nummer instuurden. Wat ze ook niet hadden kunnen dromen, is het tumult dat in de weken daarna losbreekt en de heksenketel waarin ze terecht komen.

Titel: Double me, double you
Auteur: Gonneke Huizing
Uitgeverij: Holland
ISBN: 9789025112660
Voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar.

Lees ook:MainStreet. The Story So Far – Kristel van den Brink
Lees ook:Sanne op de ski’s (Sanne 7) – Paula van Manen
Lees ook:Het lied van de blauwe pinguïn – Petr Horáček
Lees ook:Twee winnaars Groot Kinderdictee
Lees ook:Sanne @ Sanne en haar band – Evelien van Dort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>