De Hemel – Bart Moeyaert

“Wie Moeyaert dit soort zinnen op de bijgevoegde cd hoort voorlezen, kan alleen maar in vervoering raken.” Dit schreef het NRC Handelsblad over De Hemel, het nieuwste boek met cd van Bart Moeyaert.

Van De Schepping en Het Paradijs samen werden al meer dan 20.000 exemplaren verkocht. De opvolger, De Hemel, is het boek bij de muziekvoorstelling van het Nederlands Blazers Ensemble.

Tweemaal eerder lieten Bart Moeyaert en het Nederlands Blazers Ensemble zich door de muziek van Haydn inspireren tot een prachtige muziekvoorstelling: De Schepping (2004) en Het Paradijs (2010).

Beide keren verscheen er ook een boek met cd, waarop te horen was hoe schitterend Moeyaert zijn teksten brengt en hoe orkest en auteur elkaar versterken. Nu hebben zij de Haydn-cyclus voltooid met De Hemel.

Haydn’s Sieben letzte Worte en het Bijbelse verhaal over de zondvloed vormen de basis voor het verhaal van een man die ‘s ochtends nog dacht dat hij vandaag zou gaan picknicken, maar de dag pakt anders uit zodra de bus de hoek omslaat. Kijk voor informatie over de muziekvoorstelling op www.nbe.nl en www.bartmoeyaert.com.

Titel: De Hemel
Auteur: Bart Moeyaert
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045118086
Voor kinderen die houden van klassieke muziek.

Lees ook:Boekenleeuw 2012 voor Bart Moeyaert!
Lees ook:Wie klopt daar – Bart Moeyaert
Lees ook:Bart Moeyaert vraagt Astrid Lindgren
Lees ook:Alles begint met ‘er’ en ‘het’
Lees ook:Moeyaert genomineerd voor 2e bundel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>