De liedjesalmanak met cd – herfst en winter. Thijs Borsten, Koos Meinderts en Annette Fienieg

Sommige samenwerksetjes moet je vooral lekker hun werk laten doen. Dan ontstaan de mooiste dingen. Om vast lekker in de herfstsfeer te komen.

Boekbeschrijving
De liedjesalmanak herfst & winter is een feestelijke bundel oude en nieuwe herfst- en winterliedjes, geïllustreerd door Annette Fienieg. Naast gouwe ouwe liedjes als ‘Herfst, herfst, wat heb je te koop?’, ‘Sinte, sinte Maarten’ en ‘Alles in de wind’, schreef Koos Meinderts in dezelfde traditie een aantal fonkelnieuwe liedjes, over Prinsjesdag met alleen maar prinsesjes, over een oliebol op hol en over een hotseknotse dierencarnaval.

Gouden trio
Alle liedjes zijn door Thijs Borsten op muziek gezet en worden gezongen door Peer de Graaf en singer-songwriter Leine. Koos Meinderts schreef meer dan dertig kinderboeken en is de winnaar van de allereerste Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Eerder maakte hij met Annette Fienieg en Thijs Borsten Verdriet is drie sokken (2008) en Het regent zonlicht (2010). Met ‘Maite Maria’ wonnen Meinderts en Borsten de Willem Wilminkprijs 2012 voor het beste kinderlied.

Titel: De liedjesalmanak herfst en winter
Auteur: Koos Meinderts
illustraties: Annette Fienieg
Muziek: Thijs Borsten
Zang: Leine en Peer de Graaf
Uitgeverij: Rubinstein B.V.
ISBN: 9789047615279
Vanaf ongeveer twee jaar

Lees ook:De liedjesatlas – Koos Meinderts
Lees ook:Het regent zonlicht
Lees ook:Boektrailer: De man in de wolken
Lees ook:Poëtisch sprookje van getalenteerd koppel
Lees ook:Illustrator: Annette Fienieg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>