O, zingen ze dat! Bijt-ie in je bil!

Je nog een beetje onduidelijk pratende kleintje zingt aanstekelijk en blij (helaas ook onverstaanbaar) liedjes die hij van anderen leert. De klassiekers ken je wel, maar er zijn zoveel nieuwe liedjes bijgekomen. Wat zingen ze nu precies?

Petra Koeleman wilde precies dat weten en benaderde vijftig kinderdagverblijven in heel Nederland met de vraag welke vijf liedjes bij hen het vaakst worden gezongen. Alle leidsters werkten graag mee, en uit alle reacties is deze bundel geboren.
Bijt-ie in je bil! bevat de vijfentwintig meest gezongen crècheliedjes van nu. Slim en leuk om te hebben voor iedere ouder of grootouder met kindjes op de crèche, peuterspeelzaal of kinderopvang. Door de klassiekers brengt het ook veel herinneringen naar boven uit je eigen kindertijd. Het boekje is verkrijgbaar met of zonder cd.

Titel: Bijt-ie in je bil!
Maker: Petra Koeleman
Uitgevrij: Gottmer
vanaf drie jaar

Lees ook:Bijt-ie in je bil (De 25 meest gezongen crècheliedjes)
Lees ook:Zachtjes gaan de paardenvoetjes met CD – Noëlle Smit en Ageeth de Haan
Lees ook:Een mandje vol amandelen: kinderliedjes met pianobegeleiding – W.G. Stam-van der Staaij
Lees ook:Zing mee met opa & oma! – Karin Bloemen & Harmen van Straaten
Lees ook:Duizend dromen (Boek + CD) – Sesamstraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>