De wijde hemel

De wijde hemel is het aangrijpende verhaal van de veertienjarige Susie Salmon, die de gebeurtenissen beschrijft rond haar dood en de vreemde nieuwe wereld waarin ze zich bevindt. Susie kijkt, nadat ze vermoord is, met verdriet en verlangen vanuit de hemel toe hoe ontreddering haar achtergebleven familie treft. Gaandeweg blijkt dat Susies afwezigheid ook een nieuwe kracht met zich meebrengt die de familieleden opnieuw met elkaar verbindt. een ontroerende roman over familie en de verwerking van verdriet.

Titel: De wijde hemel
Auteur: Alice Sebold

[isbn]9789023455721[/isbn]

Lees ook:Trailer The Lovely Bones
Lees ook:Op DVD The Lovely Bones
Lees ook:Babel – Jan De Leeuw
Lees ook:Leespluim oktober 2016: Siens hemel – Bibi Dumon Tak
Lees ook:Nieuwe uitgave: De hemel begint bij je voeten – Jandy Nelson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>