Wilde dieren van het noorden – Dieter Braun

Wilde dieren van het noorden is een weergaloos kijkboek van Dieter Braun voor kinderen en volwassenen met 80 wilde dieren van Europa, Amerika en Azië. Het boek is kunstzinnig geïllustreerd én natuurgetrouw.

Zo zag je een sneeuwluipaard, wolf, zwaan of zeeotter nog nooit. In dit razend knap geïllustreerde boek presenteert Dieter Braun tachtig wilde dieren uit Europa, Amerika en Azië. Braun is een scherp observator, die elk dier even esthetisch als natuurgetrouw portretteert.

Zijn prachtige tekeningen gaan vergezeld van vlot geschreven informatie over de leefgewoonten van de geportretteerde dieren. Het boek, dat internationaal al een succes is, nodigt uit om ademloos doorheen te bladeren, of de lezer nu kind is of volwassen of van kunst of van natuur houdt.

Titel: Wilde dieren van het noorden
Auteur: Dieter Braun
Uitgeverij: Fontaine
ISBN: 9789059567726
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Wilde dieren van het woud – Lucas Arnoldussen, Marie-José Balm, Bo Buijs & Marja Baeten
Lees ook:Brrr! Brrr! – Sébastien Braun
Lees ook:Bestsellerswedstrijd Dagblad van het Noorden
Lees ook:Ik en de wilde dieren – Liesbet Slegers
Lees ook:Oehoe! Oehoe! – Sebastien Braun

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>