Imagine. Shoot. Create. – Annegien Schilling

In Imagine. Shoot. Create. laat creatief talent en Instagramfenomeen Annegien Schilling zien hoe je bijzondere foto’s maakt die de verbeelding triggeren. Ze gaat in op het hele traject, van het denkproces tot de technische fase.

Dit boek inspireert je om zelf creatief aan de slag te gaan. Op haar dertiende opende Annegien het Instagramaccount fetching_tigerss, waarop ze surrealistische zelfportretten deelt. Vier jaar later heeft ze wereldwijd meer dan 1 miljoen volgers.

Titel: Imagine. Shoot. Create.
Auteur: Annegien Schilling
Uitgeverij: Kosmos
ISBN: 9789021565675
Voor Young Adults.

Lees ook:Imagine – John Lennon
Lees ook:De ontdekking van de ruimte – Govert Schilling
Lees ook:Zeitoun
Lees ook:De kosmos en ik – Govert Schilling
Lees ook:Ongelooflijk raar/waar – Govert Schilling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>