Doeboek Mondriaan

Dolen in de Victory Boogie Woogie, tekenopdrachten, rebussen, cijferspelletjes, kleurentrucs, kleurplaten en nog veel meer! In het Doeboek Mondriaan maken kinderen vanaf 8 jaar aan de hand van speelse doe-het-zelf opdrachten een reis door het leven en werk van Mondriaan. Een heerlijk boek voor thuis, op vakantie of onderweg naar Den Haag!

Want in 2017 vinden in het hele land activiteiten en tentoonstellingen plaats in het kader van het themajaar Mondriaan tot Dutch Design. Het Gemeentemuseum Den Haag toont deze zomer voor het eerst álle 300 werken van Mondriaan uit de eigen collectie.

Op 3 juni opent de tentoonstelling De ontdekking van Mondriaan – Amsterdam | Parijs | Londen | New York. Doeboek Mondriaan is een uitgave van het Gemeentemuseum Den Haag en Uitgeverij Leopold, ter gelegenheid van het themajaar.

Titel: Doeboek Mondriaan
Auteur: Gemeentemuseum Den Haag
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025873493
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:En toen De Stijl – Joost Swarte
Lees ook:Klassieker: Keepvogel en Kijkvogel in het spoor van Mondriaan – Wouter van Reek
Lees ook:Klassieker: Mister Orange – Truus Matti
Lees ook:Kinderboeken over kunst
Lees ook:Holland op z’n mooist – Charlotte Dematons

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>