Kunstworkshops voor kinderen – Hervé Tullet

Maak kunst met kinderen met de tips van kinderkunstenaar Hervé Tullet! Bij Uitgeverij Lemniscaat verscheen onlangs het boek Kunstworkshops voor kinderen waarin je deze tips kunt vinden.

Over de hele wereld geeft Hervé Tullet kunstworkshops aan kinderen – nu eens voor een klas, dan weer voor honderden kinderen tegelijk op een dorpsplein. Zijn elf mooiste workshops heeft hij gebundeld in een handboek, dat een feest is om naar te kijken en mee aan de slag te gaan.

Of je nu een verjaardagspartijtje geeft, met de klas iets wilt doen, een middag in een museum wilt organiseren of gewoon met je kinderen thuis, dit boek spettert van de ideeën en garandeert een middag vol plezier én met schitterende resultaten.

Bij iedere workshop staat: 1. Wat je nodig hebt en hoe je de workshop voorbereidt; 2. Wat je moet doen in eenvoudige instructies; 3. Een serie foto’s van het werk in wording en de kleurige resultaten; 4. Een aantal slimme trucjes om kinderen te enthousiasmeren. Er is maar heel weinig nodig om kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Titel: Kunstworkshops voor kinderen
Auteur: Hervé Tullet
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047709190
Voor alle leeftijden.

Lees ook:Er zit een gat in mijn boek – Hervé Tullet
Lees ook:Oh! Een boek vol geluid – Hervé Tullet
Lees ook:Speel je mee? – Hervé Tullet
Lees ook:Groot of klein? – Hervé Tullet
Lees ook:Jij bent een kunstenaar: stickerdoeboek – Marta Altés

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>