Op zoek naar het begin – Joke Eikenaar

Waar gaat die lap stof heen? Auteur en illustrator Joke Eikenaar is op zoek: eerst naar de zeekip (dit boek verscheen in 2016) en nu speurt zij naar… het begin!

Ridder Pepijn vindt een handdoek in de struiken. Maar als hij eraan trekt, blijkt het helemaal geen handdoek te zijn. Het is een lange lap stof en hij ziet niet waar die begint. Van wie is die lap? En waar gaat hij heen?

De ridder volgt de lap en komt langs deftige dames die de lap stof gebruiken als picknickkleed, spelende kinderen die het als tent gebruiken en sportende jongens die het hebben opgehangen als tennisnet.

Als Pepijn uiteindelijk bij het begin van de lap aankomt, blijkt het de sluier te zijn van een mooie prinses! Ridder Pepijn brengt haar naar het kasteel voor haar bruiloft, maar haar verloofde vond het te lang duren en is met iemand anders getrouwd. De prinses besluit vanaf dat moment alleen nog maar te doen wat zij wil en met wie zij dat wil. En dus gaat ze met Pepijn op stap!

Titel: Op zoek naar het begin
Auteur: Joke Eikenaar
Uitgeverij: De Vier Windstreken
ISBN: 9789051165876
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Het sneeuwwitte paard (Ridder Rik 2) – Vivian French
Lees ook:Het Vlammenravijn (Fantasia XII) – Geronimo Stilton
Lees ook:Ridder Zeldenmoed – Josina Intrabartolo
Lees ook:De zaklampridders
Lees ook:Prinses Pompelien gaat trouwen – Brigitte Minne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>