Onze aarde – Jonathan Litton

Onze aarde van Jonathan Litton bevat een ontdekkingstocht van onze aarde vanaf het allereerste begin, het ontstaan van de aarde tot en met het ontstaan van de mens en de invloed van de mens op de aarde. Maak kennis met al wat leeft op onze planeet.

Welkom in een wereld vol wonderen. Laat je verrassen door onze planeet; reis terug in de tijd naar het begin van de aarde; bestudeer alle takken van de levensboom; verken verschillende eco-systemen, van oceanen tot woestijnen; leer hoe het weersysteem in elkaar zit; en bezoek mensen in hun leefomgeving, van de Masai-steppe tot Manhattan.

Titel: Onze aarde
Auteur: Jonathan Litton
Uitgeverij: Veltman
ISBN: 9789048314508
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Hallo wereld! – Jonathan Litton
Lees ook:Vrrroem! – Jonathan Litton
Lees ook:Papa & Mama – Jonathan Litton
Lees ook:Gek op wetenschap – Robert Pince
Lees ook:Ongelooflijke encyclopedie voor kinderen – Larousse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>