Scharminkel uit de steentijd (Hannes Hunebed 1) – Aaron Reynolds

Scharminkel uit de steentijd is het eerste deel in de serie Hannes Hunebed, een boemboek volledig in kleur. Prehistorisch lachen geblazen, met tekst van Aaron Reynolds en illustraties van Phil McAndrew.

Zijn opa vond het vuur uit, zijn vader het wiel. KATSJING! Maar eh… wat gaat Hannes uitvinden? En hoe komt hij onder zijn verplichte overgangsrite uit?? En als hij daar niet onderuit komt, hoeveel spierballen heeft hij dan wel niet nodig om te overleven?!

Een boemboek is een beeldverhaal vol spanning en actie, volledig in kleur. Bovendien zijn boemboeken supergrappig en je steekt er ook nog wat van op, want een boemboek is goed voor je taalontwikkeling en woordenschat.

Titel: Scharminkel uit de steentijd
Serie en deel: Hannes Hunebed 1
Auteur: Aaron Reynolds
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026143908
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Het geheime genootschap (Poptropica 3) – Mitch Krpata
Lees ook:Afgang (De loserlijst 3) – H.N. Kowitt
Lees ook:Luuks zomer – Aaron Bosselaar
Lees ook:Online prentenboek voor Kinderboekenweek
Lees ook:Het geheim van de groene schat – Marly van Otterloo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>