De schat van Klaas Kompaan – Arend van Dam

De schat van Klaas Kompaan (AVI M4) vertelt het wonderlijke levensverhaal van Claes Compaen, een piraat uit Oostzaan, die écht heeft bestaan in de tijd van Piet Hein en Michiel de Ruyter. Het lijkt verzonnen, maar het is echt gebeurd…

De succesvolle AVI-reeks Lang geleden… bevat verhalen die duidelijk onderscheidend zijn ten aanzien van het bestaande AVI-aanbod – het genre verhalende non-fictie is zo voor het eerst voor beginnende lezers op AVI-niveau toegankelijk gemaakt.

Titel: De schat van Klaas Kompaan
Serie: Lang geleden…
Auteur: Arend van Dam
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000354405
Voor kinderen vanaf 7 jaar (AVI M4).

Lees ook:Ik ben de baas – Arend van Dam
Lees ook:De wagen van Spijker – Arend van Dam
Lees ook:Noot voor noot – Arend van Dam
Lees ook:Piet en de zee – Arend van Dam
Lees ook:Man op de maan – Arend van Dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>