De vloek van Freya (Siggi & de Vikingen 1) – Elisabeth Mollema

De vloek van Freya is het eerste deel in de nieuwe reeks Siggi & de Vikingen van Elisabeth Mollema. Het is een spannend en humoristisch boek met heel veel illustraties van Eliane Gerrits. Kortom, makkelijk lezen en veel plaatjes!

De Vikingen op het eiland waar Siggi woont, leven er al eeuwen. Het eiland is vervloekt door Freya. Iedereen die probeert weg te varen, komt in een verschrikkelijke storm. Siggi is vastberaden om de vloek van Freya op te lossen.

Dat valt nog niet mee, want veel hulp van zijn vrienden krijgt hij niet. Die zijn veel te druk met stoeien, honing eten en rare drankjes brouwen. En dan wordt zijn werk ook nog voortdurend gesaboteerd. Gaat het hem ooit lukken?

Titel: De vloek van Freya
Serie en deel: Siggi & de Vikingen 1
Auteur: Elisabeth Mollema
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048838219
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:De steen van Eileen (Siggi & de Vikingen 2) – Elisabeth Mollema
Lees ook:Adempauze
Lees ook:De vloek van Angus (Verhalen uit het betoverde rijk 1) – Bruce Coville
Lees ook:De vloek van de moordenaar (Sleedoorn 3) – Kevin Sands
Lees ook:Kleine Kong – Freya Hartas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>