Reis door de Oudheid – Miranda Smith & Philip Steele

Een spannend avontuur door de machtigste beschavingen! Reis door de Oudheid van Miranda Smith en Philip Steele is in het Nederlands uitgegeven door Uitgeverij Bakermat en bevat verbluffende en levensechte 3D-illustraties en internetlinks.

Bij oude beschavingen denken we spontaan aan de Egyptenaren, de Grieken en de Romeinen. Zij bepalen nog steeds mee hoe we vandaag denken en leven. Ontdek de vreemdste feiten en laat je mee op sleeptouw nemen doorheen deze ongelooflijke gids. Elke pagina bevat een interessante en kindvriendelijke internetsite.

Titel: Reis door de Oudheid
Auteur: Miranda Smith & Philip Steele
Uitgeverij: Bakermat
ISBN: 9789059241626
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Fascinerende dierenwereld – Miranda Smith, David Burnie & Claire Llewellyn
Lees ook:Ga je mee op reis door de tijd?
Lees ook:Kom je nog eens langs? – Philip Waechter
Lees ook:Ongelooflijke encyclopedie voor kinderen – Larousse
Lees ook:Finish This Book – Keri Smith

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>