De grote avonturenatlas – Rachel Williams

Wat een prachtboek is er onlangs verschenen; De grote avonturenatlas van Rachel Williams met illustraties van Lucy Letherland is een fantastisch werk met leuke weetjes waar je eindeloos doorheen kunt bladeren.

Het avontuur hoef je niet op te zoeken… open dit boek en je zit er middenin! Deze bijzondere atlas bevat een verzameling natuurwonderen, bijzondere feesten en opwindende ervaringen vanuit alle vier de hoeken van de wereld.

Het boek is een ode aan de grote verscheidenheid van onze planeet: elke keer dat je een bladzijde omdraait, zie je nieuwe dieren, mensen en unieke bezienswaardigheden. Zoek de twee avonturiers op elke pagina terwijl je door dit boek reist.

Wie komen ze tegen en wat ontdekken ze allemaal? Volg hun tocht en gebruik het als inspiratie voor je eigen avonturen. Bezoek de pinguïns in Antarctica, feest mee met het Braziliaanse carnaval of stap op een surfplank in Hawaii. De wereld is jouw schatkamer – wat ontdek jij vandaag?

Titel: De grote avonturenatlas
Auteur: Rachel Williams
Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047619383
Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees ook:Het grote avonturenatlas doeboek – Lucy Letherland
Lees ook:De grote dierenatlas – Rachel Williams & Emily Hawkins
Lees ook:Wat is het mooi donker – Emiri Hayashi
Lees ook:Afblijven! Dit dagboek is van mij (Dagboek van een muts 8,5) – Rachel Renée Russell
Lees ook:LEGO Ninjago: Zoek de Samurai-droïde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>