Zie me, hoor me – Martine Glaser

“Ik kon het haast niet wegleggen. Het verhaal is prachtig beschreven.” Zo denkt eenlettermeergraag.nl over Zie me, hoor me van Martine Glaser, een historische Young Adult roman waarin het heden en verleden samenkomen.

Aan het rustige leven van de zeventienjarige Audrey komt abrupt een einde. Is ze schizofreen aan het worden? Komen trauma’s van vroeger opeens terug als visioenen en nachtmerries? Of is er iets heel anders aan de hand? Eén ding staat vast: haar vriendje mag er niets van weten, want voor hem moet ze perfect zijn.

Haar vader stuurt haar eerst naar een psycholoog en wil haar daarna laten opnemen in een psychiatrische kliniek, haar erg gelovige stiefmoeder ziet meer heil in exorcisme. Audrey vlucht naar haar grootouders in Spaans Baskenland.

Stap voor stap ontdekt ze dat haar visioenen flarden zijn uit het leven van Maite, een meisje dat lang geleden in handen viel van de Spaanse inquisitie. Hoe dichter Audrey bij de plek komt waar die geschiedenis zich afspeelde, hoe meer ze de controle over haar eigen leven verliest.

“Twee meisjes van 17: Audrey van nu, via haar smartphone in contact met de hele wereld; en Maite van vier eeuwen geleden, compleet geïsoleerd in een gevangenis van de Spaanse inquisitie. Opeens vermengen die twee levens zich…” - Martine Glaser

Titel: Zie me, hoor me
Auteur: Martine Glaser
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044823967
Voor Young Adults.

Lees ook:De alien – Martine Glaser
Lees ook:Jack de ruimteridder – Martine Glaser
Lees ook:Vlucht uit het spullenparadijs – Martine Glaser
Lees ook:Bonustrack
Lees ook:Zoeker (Riders 2) – Veronica Rossi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>