Kruistocht in spijkerbroek: Speciale musicaleditie

Er is een speciale musicaleditie van Kruistocht in spijkerbroek van Thea Beckman.

Het Nederlandse Jeugd Musical Theater komt dit najaar met een groots en meeslepend showstuk: een te gek gave fantastische musical gebaseerd op Thea Beckmans Kruistocht in spijkerbroek. Een kinderkaravaan van honderdveertig kinderen trekt door de Nederlandse theaters. Wij zijn er zeker van dat iedereen deze musical gaat zien en brengen een te gek gave fantastische musicaleditie met foto’s. Bovendien bevat elk boek een kortingskaartje voor de musical!

Leeftijdsadvies: 10+
Aantal pagina’s: 364
Reeds verschenen

Lees ook:Kruistocht in spijkerbroek: de musical
Lees ook:Musical Hoe overleef ik met/zonder liefde?
Lees ook:Reis deze zomer Pippi Langkous achterna
Lees ook:Een beroemde klassieker in een nieuw jasje!
Lees ook:De 2e zomer van de spijkerbroek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>