Kolletje & Dirk: Gruwelijk eng! – Pieter Feller & Natascha Stenvert

Kolletje & Dirk – Gruwelijk eng! is een bundel met nieuwe verhalen van Pieter Feller (tekst) en Natascha Stenvert (illustraties) rond het thema van de Kinderboekenweek 2017: griezelen. Veilige griezelavonturen voor kleuters, voor een leuk prijsje (4,99)!

Kolletje en Dirk logeren bij tante Laetitia in het bos. Het is herfst en tante holt een pompoen uit en maakt pompoensoep met paddenstoelen. Als ze terugkomen van het paddenstoelen zoeken in het bos, brandt er een kaarsje in de uitgeholde pompoen. Hoe kan dat nou?

Dirk vindt het maar eng. Tante Laetitia vertelt dat ze vroeger wel eens bang was voor monsters onder het bed. Ze weet ook een oplossing: heel snel je bed in springen, zodat het monster je niet kan grijpen. Als Kolletje en Dirk ‘s nachts iets horen, is het geen bedmonster.

Maar wat is het dan wel? Een wolf, een krokodil of…?

Titel: Gruwelijk eng!
Serie: Kolletje & Dirk
Auteur: Pieter Feller & Natascha Stenvert
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024577361
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Kolletje & Dirk: Naar de kermis – Pieter Feller & Natascha Stenvert
Lees ook:Kolletje & Dirk: Taart met zomerkoninkjes – Pieter Feller & Natascha Stenvert
Lees ook:Een jaar lang toveren met Kolletje & Dirk – Pieter Feller & Natascha Stenvert
Lees ook:Kolletje & Dirk: Herfstbeesten – Pieter Feller & Natascha Stenvert
Lees ook:Kolletje & Dirk: Lentekriebels – Pieter Feller & Natascha Stenvert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>