Fantasia VII – Geronimo Stilton

Hij is uit! Met vier geuren, 3D effecten en je eigen talisman.

Fantasia wordt bedreigd door de Zwarte Parel Tovenaar: een boze tovenaar die na duizend jaar gevangenschap in de Duistere Draaikolk weer op vrije voeten is! Hij zet alles op alles om zeven kostbare talismannen, die hem een ongekende macht kunnen bezorgen, in zijn bezit te krijgen. Feeënkoningin Florina de Fleur aarzelt geen moment en besluit Geronimo opnieuw om hulp te vragen. En zo begint het volgende, bloedstollende avontuur, waarin Geronimo duizenden gevaren zal moeten doorstaan om te voorkomen dat de tovenaar in zijn doortrapte plannetje slaagt! Gelukkig krijgt hij daarbij wel hulp van nieuwe vrienden.

Titel: Fantasia VII
Auteur: Geronimo Stilton
Illustraties: Blasco Pisapia
Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085922025
Vanaf ongeveer zeven jaar

Lees ook:De Duistere Driemaster (Fantasia XI) – Geronimo Stilton
Lees ook:Lang Leve Fantasia – Geronimo Stilton
Lees ook:De fenomenale reis (Fantasia IX) – Geronimo Stilton
Lees ook:De duistere kroon (Ridders van Fantasia 4) – Geronimo Stilton
Lees ook:De Betoverde Poort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>