Spion ontvoerd

Er gebeurt echt niets bijzonders in het leven van Sam Smith. Wanneer hij op een dag de kans krijgt om zijn bestaan in te ruilen voor een leven op een geheime spionnenschool, grijpt hij die met beide handen. Hij komt terecht in een omgeving waar bommen ontmantelen, achtervolgingen en gokspelen dagelijkse kost zijn. Alles gaat goed, tot hij een vreemde opdracht krijgt van zijn leraar December. Sam raakt verstrikt in een ingewikkelde ontvoeringszaak en probeert samen met zijn vriendin Daphné uit te pluizen hoe de vork in de steel zit.

Titel: Spion ontvoerd
Auteur: Jonas Boets

[isbn]9789022326015[/isbn]

Lees ook:Alles begon – Jonas Boets
Lees ook:Wie is er bang voor de boze heks? – Jonas Boets
Lees ook:Een beetje gek en veel pret – Jonas Boets
Lees ook:Jacht op de dronedieven (DJ Jean 1) – Jonas Boets
Lees ook:Dokus Pokus & tante Pina – Jonas Boets

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>