Off line

Jiska is een heel gewoon meisje van 13. Maar als ze bij de populaire Sophie in de klas komt, wordt alles anders. Waarom weet ze niet, maar om de een of andere reden heeft Sophie het op haar gemunt, en steeds meer klasgenoten doen met haar mee. Jiska wordt gepest, krijgt gemene sms’jes en er komt zelfs een anti-Jiska hyve. In korte tijd verandert haar onbezorgde leven in een hel. Tevergeefs vraagt ze de anderen ermee te stoppen. Wat moet Jiska doen?

Een aangrijpend boek over pesten, van de winnares van de Jonge Jury 2008.

Titel: Off line
Auteur: Caja Cazemier

[isbn]9789021667577[/isbn]

Lees ook:Kiekeboe Sophie! & Sophie en haar vriendjes
Lees ook:Baby voelboekje: Sophie gaat op stap & Welterusten, Sophie
Lees ook:Sophie Pop-up Kiekeboe!
Lees ook:De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel – De Magiër
Lees ook:Een zomer in Parijs – Denise Grover Swank

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>