Nieuwe serie! Duistere dieren

Violet en Valiant Twist doen met hun vriendin Shaila een ongelofelijke ontdekking! Op zolder van het grote, Victoriaanse huis waar zij wonen, bevindt zich het geheime hoofdkwartier van S.O.S. Duistere Dieren, een mysterieuze organisatie die fantastische wezens beschermt. De organisatie is opgericht door Lord Clarence, de twaalfde graaf van Windsand, en zijn butler Jeeves. Twee geesten, echte geesten! De kinderen ontdekken al snel dat ze een belangrijke opdracht hebben.

In het eerste deel van deze nieuwe serie zullen ze de laatste Yeti moeten redden uit de klauwen van Marmaduke, de valse leider van de Raptor. En in het 2de deel Het monster van Loch Ness – worden de kinderen naar Schotland geteletransporteerd om er het monster van Loch Ness te beschermen. Deze keer heeft de Raptor het op het ‘Duistere Dier’ uit het meer gemunt…..

De laatste Yeti en Het monster van Loch Ness zijn de eerste 2 delen uit de serie Duistere dieren die verschijnen. Later volgen nog o.a. De parel van de draak en De magische eenhoorn.

Titel: Duistere dieren – De laatste Yeti & Duistere dieren – Het monster van Loch Ness
Auteur: Alberto Melis

[isbn]9789054614913[/isbn] [isbn]9789054616269[/isbn]

Lees ook:Verhalen van de geesten (LEGO Ninjago 2)
Lees ook:Vet oud! Legendarisch – Richard Zuiderveld & Aant-Jelle Soepboer
Lees ook:Bedenk bullebakken, braveriken en andere beesten
Lees ook:Leren lezen met Kluitman: Dex Durfal. Op jacht naar de yeti – Lida Dijkstra
Lees ook:Yeti – Taï-Marc Le Thanh & Rébecca Dautremer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>