Justine, boy meets girl

Wanneer Justine op een virtual-realitybeurs dankzij een vreemde tovermachine plots ‘heruitgevonden’ wordt als jongen is ze de wanhoop nabij. Tot ze de voordelen van haar situatie gaat inzien, want haar nieuwsgierigheid is geprikkeld als ze beseft dat ze nu aan den lijve kan ondervinden hoe het is om te leven als man. Maar op één ding had ze niet gerekend : de échte Justine loopt ook nog rond, en die heeft een oogje op haar mannelijke – zeer knappe ! – tegenhanger …

Titel: Justine, boy meets girl
Auteur: Chloë Rayban

[isbn]9789022323823[/isbn]

Lees ook:Justine, teenage chic
Lees ook:Justine, teenage chic
Lees ook:Girl online on tour (Girl Online 2) – Zoe Sugg
Lees ook:Anna en het luie oogje – Kathleen Amant
Lees ook:Gossip Girl 7 – Er is geen betere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>