Ziek

Dit boek gaat over Belle. Ze ligt van de eerste tot de laatste bladzijde in bed. En dat is niet omdat ze de hele tijd zo moe is. Belle betekent trouwens ”mooi” in het Frans maar dat doet er eigenlijk niks toe. Belle houdt van hardlopen en van dansen. En van haar opa (heel veel) omdat hij haar alles behalve zielig vindt. En Belle houdt ook van spaghetti, maar dat staat helemaal nergens in het boek dus je mag het zo weer vergeten. Al is het wel waar. Omdat Belle alleen maar in bed ligt, wordt er in dit boek weinig hardgelopen. En de eerste danspasjes komen pas ver na bladzijde honderd. Toch gebeurt er een hoop. Mama liegt. De dokters kletsen. Papa vliegt ervandoor en oma valt van de trap. Ondertussen tettert Brie er als een valse trompet doorheen en vertelt opa behoorlijk goeie grappen. En Jantje is er ook nog, maar hij haalt het einde niet eens. Of juist wel? Dit boek gaat over Belle. Ze is ziek.

Titel: Ziek
Auteur: Gideon Samson

[isbn]9789025853327[/isbn]

Lees ook:De hemel kan wachten – Gideon Samson
Lees ook:Kas is ziek – Pauline Oud
Lees ook:Anna is ziek – Kathleen Amant
Lees ook:Draak Dries en de vliegende dokters – Julia Donaldson
Lees ook:Kikker is ziek – Max Velthuijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>