Het mysterie van de zwarte pop

Tijdens een uitwisselingsreis naar het Yoshimune college in Japan ontmoeten de Thea Sisters Kumi, een heel bijzonder Japans knagerinnetje. Zij leidt hen rond op het college en zorgt ervoor dat ze ook de omgeving leren kennen. Ze worden uitgenodigd in het huis van de vader van Kumi die hen meevoert in de wereld van het Bunraki; een Japanse vorm van theater met prachtige marionetten, waarvan hij er thuis een aantal heeft staan. Dan gebeurt er iets vreemds; de meest waardevolle en zeldzame pop uit de collectie van Kumi’s vader wordt gestolen. Er staat de Thea Sisters een wel heel ingewikkelde opdracht te wachten. Terwijl ze de pop proberen terug te vinden en de daders te pakken te krijgen, belanden ze in een mysterie boordevol adembenemende momenten…

Titel: Het mysterie van de zwarte pop
Auteur: Thea Stilton

[isbn]9789085921059[/isbn]

Lees ook:De Thea Sisters in spagaat (Het leven op Topford 20) – Thea Stilton
Lees ook:De voetbalsisters (Het leven op Topford 21) – Thea Stilton
Lees ook:De Verdwenen Prinses (De Zeven Rozen 5) – Thea Stilton
Lees ook:Het ijzingwekkende geheim
Lees ook:Het geheime dagboek van Colette

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Het mysterie van de zwarte pop

 1. hallo

  dit boej
  is heel leuk

    /   Reply  / 
 2. flapdrol

  hoi idd dit boek is leuk jaa!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>