Nieuwe, spannende serie van succesauteur Marion van de Coolwijk

Op het Internaat Voor Voortgezet Onderwijs (IVVO) – al snel verbasterd tot Is Verboden Voor Ouders – verblijven diverse leerlingen die (tijdelijk) niet bij hun ouders kunnen wonen. Ze delen alles met elkaar: de strenge regels van het internaat, de leraren die je continu in de gaten houden en de (stiekeme) heimwee naar huis… In elk deel vertelt een andere bewoner zijn verhaal.

Als blijkt dat de Amerikaanse Kevin verplicht met zijn ouders mee moet verhuizen naar Nederland en daar ook nog eens naar een internaat wordt gestuurd, voelt hij zich behoorlijk in de steek gelaten. Al snel raakt hij daar bevriend met Jessy, die een groot geheim met zich meedraagt. Zij introduceert hem bij haar vriendenclub, die regelmatig in een oud, leegstaand pand aan de rand van het terrein samenkomt. Wanneer de leiding van het internaat bekendmaakt dat het clubgebouw gesloopt wordt, is het tijd voor actie…

Meer informatie over de auteur vindt u op www.marionvandecoolwijk.nl.

Titel: Nieuwe start
Auteur: Marion van de Coolwijk
Aantal pagina’s: 144
Leeftijdsadvies: 11+

[isbn]9789047512875[/isbn]

Lees ook:Helemaal aan de rand van mij, ben jij – Agnès de Lestrade
Lees ook:Brief aan mijn ontvoerder
Lees ook:Het jaar dat de zigeuners kwamen
Lees ook:Sam, er is zoveel dat ik je wil vertellen – Mario Demesmaeker
Lees ook:Hitte – Lis Lucassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>