Spetterende nieuwe dolfijnenserie

Dolfijn in gevaar

De vrienden Cas en Quinty zijn samen met hun ouders op vakantie aan zee. Op een ochtend zien ze op het strand een gestrande jonge dolfijn liggen. Cas gaat hulp halen, terwijl Quinty het dier nat houdt. Al snel ontwikkelen ze een hechte band met Dolfijntje. Maar als ze niet leert jagen op vis, moet ze naar een Duits dolfinarium! Cas en Quinty besluiten dat ze alles zullen doen om dat te voorkomen.

Ontvang bij aankoop van het boek gratis Dolfijn Tattoos!!

Dolfijn ontvoerd

Cas en Quinty zijn op vakantie in Malta. In een klein haventje zien ze iets vreemds: drie mannen die een zware kist aan boord van hun bus tillen. Een paar dagen later zien ze dezelfde mannen op zee. Ze hebben een verdovingsgeweer en achtervolgen een groep dolfijnen. Cas en Quinty besluiten de mannen in de gaten te houden. Maar dan mogen ze niet meer alleen op pad van hun ouders…

Titels: Dolfijn in gevaar & Dolfijn ontvoerd
Auteur: Niels Rood
Leeftijdsadvies: 8+

.

Doe mee met de super actie “Win jij een nacht bij de dolfijnen in het dolfinarium“. En kijk ook eens op de site www.dolphinrescueteam.nl en word lid van de DRT-hyves via www.dolphinrt.hyves.nl!

Lees ook:Dolfijn op zoek
Lees ook:Niels Rood’s Column: Cas en Quinty
Lees ook:Derde druk voor S.O.S. Dolfijnen
Lees ook:Vooraankondiging: Dolfijn gewond
Lees ook:Dromen van dolfijnen – Ginny Rorby

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spetterende nieuwe dolfijnenserie

 1. Amber Roos

  Heey ik ben Amber Roos en ik ben lid van het hyves dolphin resceu team en ik help de dolfijnen door het afval van mensen weg te gooien en ze ervan te overtuigen dat dat slecht is voor de dolfijnen.

  Nou ik heb een reactie over beide boeken, dolfijn ontvoerd en dolfijn in gevaar.
  allebei even spannend maar ik vond dat in dolfijn in gevaar wat meer pit zat.
  ik had hem binnen 10 minuten al uit. echt spannend! ik stond bijna te huilen voor het afscheid van dolfijntje/dolphine. gelukkig was er ook een vriendin bij(of moeder).

  dolfijn ontvoerd:
  ik had niet genoeg tijd om deze te lezen maar deze was ook wel leuk.
  spannend in het begin daar hou ik van ;-) Maar op de helft ben ik gestopt omdat er niet veel spannends meer gebeurde. dus volgende keer: HOU het spannend.

  groeten amber.
  ps. een reactie voor het winnen van de poster en een nacht bij de dolfijnen in het dolfinarium

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>